Beste Keus: Sim Only Providers 2021

Zie het overzicht hieronder voor de Beste Providers voor het Afsluiten van een Sim Only Abonnement. Testoordeel afkomstig van de Consumentenbond.

Simyo is "De Beste Provider van 2021" volgens de Consumentenbond | KPN Netwerk| Testoordeel 8,6

Naar Aanbieder >>

KPN| Testoordeel 8,5

Naar Aanbieder >>

Youfone | Testoordeel 8,1

Naar Aanbieder >>

Tele2 | Testoordeel 7,9

Naar Aanbieder >>

Ben | Testoordeel 7,8

Naar Aanbieder >>

Budget Mobiel | Testoordeel Onbekend

Naar Aanbieder >>

Sim Only Abonnement Amsterdam

Een Sim Only Abonnement in Amsterdam betekent niet alleen dat je profiteert van lage prijzen, maar je hebt ook een groot aantal mogelijkheden. Bijna iedere provider biedt Sim Only abonnementen aan tegen een betrekkelijk lage prijs. Hoeveel je maandelijks betaalt hangt grotendeels af van de inhoud van het abonnement. Ga je voor veel MB per maand, bellen en smsen of houdt je kosten laag met een klein abonnement? Een Sim Only Abonnement vergelijken kan precies zijn wat je nodig hebt om de voordeligste optie te kiezen.

Wat is Sim Only?

Sim Only: wat houdt dat precies in? Bij een standaard telefoon abonnement betaal je niet alleen de kosten voor het abonnement, maar ook voor de telefoon. Deze betaal je maandelijks af en dit zorgt ervoor dat de kosten vaak hoog liggen. Bij een Sim Only abonnement gaat het alleen om het abonnement omdat er geen toestel bij zit. Deze heb je los aangeschaft of is nog van je vorige abonnement en werkt nog goed. In dit geval is een Sim Only abonnement een slimme optie omdat je hiermee maandelijks veel minder betaalt.

De voordelen op een rij

Sim Only is een handig en voordelig alternatief voor het afsluiten van een telefoonabonnement. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een Sim Only abonnement ten opzichte van een regulier telefoonabonnement?

 1. Bespaar geld: omdat je geen geld betaalt voor de telefoon zelf kun je de maandelijkse kosten behoorlijk inperken.
 2. Houd je telefoon of koop een nieuwe: wanneer je eenmaal een sim only abonnement hebt ben je niet meer afhankelijk van je telefoon. Je betaalt alleen voor de simkaart en dus kun je jouw huidige telefoon behouden of een nieuwe kopen.
 3. Flexibel abonnement: je bepaalt zelf hoelang jouw abonnement loopt. Dit betekent dat je gemakkelijk en snel over kunt stappen op een anderer deal.
 4. Minder eisen: je voldoet sneller aan de criteria voor het afsluiten van een Sim Only abonnement.
 5. Mogelijkheden bij een Sim Only abonnement Amsterdam

  Waar moet je op letten bij het afsluiten van een Sim Only abonnement? Je kunt de kosten laag houden, maar dan lever je mogelijk wel ruimte in voor data en andere services. Kijk onder andere naar het internet dat je gebruikt. Hoe meer GB je wilt toevoegen aan je abonnement, hoe hoger de kosten. Je kunt daarnaast ook kijken naar het aantal belminuten en de smsjes per maand. Zo heb je ook de optie om de belminuten en sms laag te houden en het aantal GB te verhogen. Op deze manier kun je de juiste verhouding vinden in de prijs en wat je hiervoor krijgt. Je hebt bovendien ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen van een provider naar keuze.

  Door online je opties te vergelijken ontdek je wat voor jou mogelijk is. Vind je veel bellen belangrijk of voer je jouw gesprekken via Whatsapp of FaceTime? Maak je veel gebruik van het internet of heb je altijd een goede wifi verbinding? Dit zijn allemaal zaken die meespelen in het vinden van een goed abonnement bij de juiste provider.

  Vergelijk en kies het goedkoopste abonnement

  Welke voordelen biedt het vergelijken van Sim Only abonnementen? In de eerste plaats kun je al je mogelijkheden direct zien en zo de goedkoopste uitkiezen. Je kunt de opties tot in detail vergelijken zodat je zeker kunt zijn van een goed abonnement. Denk bijvoorbeeld aan de provider, contractduur, de totale kosten en de service. Je kunt bij tientallen providers terecht voor een Sim Only abonnement; zonder te vergelijken loop je de kans onnodig teveel te betalen voor je abonnement. Om dit te voorkomen is vergelijken een grote aanrader; je ziet alle opties op een rij. Het is aan jou om de keuze te maken.

Telefoon abonnement Amsterdam

Je bent een van de duizenden Amsterdammers met een smartphone; de kans is groot dat je een keer op zoek gaat naar een nieuw telefoon abonnement. Hier heb je de mogelijkheid om jouw ideale smartphone te vinden. Natuurlijk wil je weten wat de beste opties zijn, hoe je een telefoon kiest die aan jouw wensen voldoet en bij welke providers je terecht kunt. Een voordelig telefoon abonnement in Amsterdam kun je volop vinden: je moet alleen goed kijken naar wat er aangeboden wordt. Met behulp van een vergelijkingstool wordt het kiezen van een telefoon abonnement een stuk makkelijker.

Wat zijn je mogelijkheden?

Als het aankomt op het afsluiten van een telefoonrekening zijn er een tweetal mogelijkheden:

 1. Een maandelijks contract
 2. Een Sim Only abonnement

Een maandelijks contract houdt in dat je iedere maand een vast bedrag betaalt voor de telefoon zelf, telefoongesprekken die je voert en het gebruik van internet. Dit bedrag ligt vanaf het begin af aan vast maar kan afwijken wanneer je bijvoorbeeld meer internet gebruikt dan in je bundel zit. Meestal gaat het om contracten van 1 tot 2 jaar. Wanneer je niet te lang aan een contract wilt vastzitten is een 1-jarig contract aan te raden; al liggen de kosten hiervan vaak wel hoger.

Een Sim Only abonnement is meestal een kortdurend contract waarbij je alleen betaalt voor internet en bellen op je telefoon. De telefoon zelf heb je losgekocht of werkt nog naar behoren van je vorige telefoonabonnement. Hier kun je meer lezen over het aanschaffen van een Sim Only abonnement.

Het uitkiezen van een smartphone

Het begint allemaal met het uitkiezen van een goede smartphone. Hoe nieuwer de smartphone, hoe hoger de kosten voor het afbetalen van de telefoon. Hierbij let je op een aantal zaken: heeft de smartphone een 4G netwerk? Hoeveel geheugen heeft de telefoon? Bij de meeste providers kun je verschillende opties kiezen: hoe meer GB, hoe hoger de maandelijkse kosten van je abonnement. Anderzijds heb je op deze manier wel altijd genoeg ruimte op je telefoon voor foto’s en video’s. Maak je graag foto’s met je telefoon? Kies dan voor een smartphone met een goede camera. Let ook op de batterij van de betreffende telefoon: een goede batterij die lang volhoudt bespaart je op de lange termijn een hoop frustraties.

Het beste telefoon abonnement Amsterdam

Om een goed en voordelig abonnement af te sluiten voor je telefoon is het belangrijk om na te gaan wat je precies nodig hebt. Hoeveel data verbruik je maandelijks, hoelang wil je in het contract zitten en welk netwerk vind je belangrijk? Wanneer je veel belt, bijvoorbeeld voor je werk, kun je bij het uitkiezen van een abonnement extra letten op de belminuten die in het abonnement zitten. Er zijn genoeg goede deals te vinden in Amsterdam waar je gebruik van kunt maken. Ontdek de providers en hun aanbiedingen en begin met vergelijken.

Houd de regie in handen en vergelijk alle deals

Vergelijk de diverse abonnementen op basis van jouw behoeften. Zo kies je gemakkelijk en snel het telefoon abonnement dat bij jou past. Let niet alleen op de totale kosten, maar ook naar wat je voor de prijs krijgt. Wat de kosten zijn hangt in de eerste plaats af van de smartphone die je aanschaft. Maar ook het netwerk, geheugen, internet en belminuten spelen een belangrijke rol. Vergelijken betekent dat je altijd duidelijk inzicht krijgt in je mogelijkheden. Zo heb jij de regie in handen en bepaal je zelf welk abonnement het beste aan jouw wensen voldoet.

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen.

| Internet Abonnementen |

Bekijk >>

| Glasvezel Abonnementen |

Bekijk >>

| Sim Only Abonnementen |

Bekijk >>